Blogiavaus – Kevättä kohti – MP:n treenit

Yo!

On tullut kirjoiteltua niitä näitä Samban sivuille jo jonkin aikaa – kisaraporteista yleiseen jorinaan. Ajatuksena ollut kuitenkin jo pidemmän aikaa aloittaa ihan säännöllinen päivittäminen (jotkut hullut jopa toivoneet tätä??). Homman kanssa on käynyt vähän kuin treenienkin: ajatuksen tasolle ollaan jääty. Pomo sanoo aina töissä “Kevättä kohti” ja ilmeisesti tämä hokeama on jäänyt sen verran pahasti päähän, että vanha läski alkaa heräämään talviunilta ja aktivoitumaan niin treenailuun kuin kirjoittamiseenkin. About fucking time – kisakausi potkaistaan käyntiin hetkinen…ei helvetin helvetti – NELJÄN viikon päästä 17.4.2016 Vihdissä – Averian Maraton revanssi odottaa.

Palataan Averiaan ja siellä juostavaan Maratoniin tuonnempana, seuraavassa tekstissä. Vähän pohjustukseksi, että viime vuonna sieltä tarttui matkaan se rumin, eli hopeamitalli ja tänä vuonna olisi tarkoitus siirtyä pykälää ylemmäs – tässä pääasiallinen syy, että miksi en ole paljoo huudellut kisasta: en halua sinne ketään mukaan. Paska kisa, jääkää kotiin. Please.

Ensimmäisen ‘virallisen’ tekstin aiheeksi ajattelin niinkin läpikäytyä ja väsyttävää kuin treenaaminen. Pohdin, että vaikka aihe onkin niin vastenmielinen niin on siihen pakko kuitenkin paneutua ihan käytännössäkin jos joskus haluaa kisoissa pärjätä. Viimeaikoina kuitenkin omasta elämästä on viikkotasolla n. 15 tuntia käyttetty kaikkeen treenaamiseen liittyvään oheistoimintaan (Sosiaalisen median päivittäminen, uusien kompressiovaatteiden vertaileminen ja ostelu…lenkkeily?) joten ajattelin, että ehkä aihe on edes yhden päivityksen arvoinen. Jottei neitsytteksti menisi liialliseksi lätinäksi niin lähestytään hommaa ihan käytännön tasolla. Harrastelijahölkkääjän kova maratonille valmistava viikko by MP, olkaat hyvät:

VKO 12

Maanantai:

Lepo (Yritetään saada venyttelemällä ja foamrollilla jalat kuosiin viikon hölkkiä varten – edellisen viikon kilsat n. 120)

Tiistai:

Aamu – 12km rauhallista

Ilta – 4 x 4km vetoja, 500m hölkkäpalautukset

Keskiviikko:

Ilta – 25km

Torstai:

Aamu – 8km rauhallista

Ilta – 16km

Perjantai:

Aamu – 10km rauhallista

Ilta – 6km rauhallista

Lauantai:

Aamu – 42km Averian Maraton reitti kovaa (VK1)

Sunnuntai:

8km kävely / todella rauhassa

YHT. 145km / 2 tehotreeniä

 

Päivittelen ensi viikon alusta blogiin valmistavan treeniviikon todellisen toteutuksen vauhteineen. Sykevyötä en pidä mukana, koska en halua todellisen kunnon paljastuvan kenellekkään.